Cum este posibil ca un procuror sa claseze un dosar ..abandon de familie..pe motiv ca tatal copilului este in imposibilitate de a plati pensia alimentara.
Pai si cum este posibil ca instanta de judecata sal oblige sa plateasca pensia alimentara si chiar a aprobat marirea pensiei in dosarul pentru marire.si in dosarul de abandon de familie procurorul sa claseze dosarul pe motiv ca tatal este in imposibilitate de plata.. Aaa si inca ceva instanta de judecata a specificat in hotararea de marire a pensiei ca tatal este obligat la plata pensiei alimentare chiar daca nu lucreaza legal..vreau sa inteleg si eu cum se poate ca o instanta de judecata sal oblige sa plateasca pensia alimentara si un procuror sa claseze un dosar pentru abandon de familie pe motiv ca tatal este in imposibilitate de plata..unde sunt drepurile copilului.
Divortul
pysykmady
As dori sa stiu daca divortam si o sa fie de acord ca copilu sa poarte numele meu de familie o sai mai plateasca pensie alimentara,el nu lucreaza cu carte de ... (vezi toată discuția)