avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Activitate AdrianDorin

Activitate AdrianDorin

Va multumesc pt indrumare!
Asa am si facut astazi, am prezentat detaliat situația am evocat articolul 6 din C.E.D.O. și am atasat la memoriu contractul de prestări servicii si cel de muncă din care reiese necesitatea permisului de muncă si reteta medicală. Am mai facut referire la faptul ca cei de la cercetari penale mi-au comunicat ca au inchis dosarul deoarece analizele INML au iesit 0.0%, iar acestea sunt în dosar si doresc o copie pt a putea da in judecata politistul!

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Nu aveati cum sa ajungeti la valoarea de 1,3 mg/l alcool pur în aerul expirat daca nu ati consumat bauturi alcoolice, singura explicatie este ca etilotestul era defect, parerea mea.
Procurorul poate dispune clasarea in situatia prezentata de dvs, in aceasta directie trebuie sa mergeti. Aveti dreptul sa formulati un memoriu catre procuror in care sa ii prezentati toata situatia de fapt si sa solicitati urgentarea solutionarii cauzei.


10-15 min... Sectia de politie este la nici un km de IML. Nu a fost defect, sprayul pt asm contine etanol(doar că un puf nu avea cum sa intre in sange)...

Considerati ca are rost să depun cerere pt a obține o dovada cu drept de circulatie la procuror, eventual sa anexez contractul de munca si reteta medicala?
Rezultatul probelor de sânge facute la IML au ajuns la politie(cercetari penale) și sunt 0.0.

Am stat o luna fara sa pot muncii din cauza unui abuz sau a unei neglijențe în serviciu, politistul a refuzat sa mai dau a doua proba cu etilotestul fiind conștient ca aparatul putea fi defect, ba mai mult a citit pe spray "etanol"....la 1.3 esti in comă conform doctorilor de la IML
Ana-Maria Dutescu a scris:

Puteti sa faceti. Dar nu aveti sanse. Nici nu aveti e de ce sa dati pe nimeni in judecata. Etilotestul iese peste limita legala, se deschide dosar penal, se dau probe de sange etc.

Aș dori să fac o cerere procurorului pt
a îmi elibera o dovada cu drept de circulatie. Folosesc un spray pt astm care conține si etanol, în urma unui accident am mers la politia accidente usoare, la etilotest a ieșit 1.3, astazi au ajuns analizele de la IML la poliție 0.0, aș dori sa fac o cerere pt a mi se da o dovada cu drept de. circulatie deoarece meseriile mele(sofer uber si agent de vanzări) necesită permis iar ancheta la politie si parchet am inteles ca durează uneori de la 4 luni la un an, oricât de simplu si banal este cazul. Dupa ce se dă neincepere urmăriri penale am să dau in judecata politia/politistul pt abuz sau neglijență in serviciu.