Buna ziua! In mai 2017 am fost implicat intr-un aciident rutier soldat cu un deces, mai exact o persoana in varsta a traversat neregulamentar iar eu cu masina am acrosat-o cu partea stanga a masinii respectiv cu zona farului stang pe mijlocul drumului marcat cu linie continua la 40m dupa trecerea de pietoni. S-a efectuat o expertiza in jutetul meu si a rezultat ca sunt nevinovat. Partea opusa, apoi s-a prezentat cu avocat si au insistat la mai multe cercetari. A avut o loc un supliment la expertiza cu aparitia unui martor sustinand ca in momentul accidentului eram in depasire si ca masina mea s-a oprit pe contrasens in urma impactului. Sunt probe in dosar care contesta ce a declarat deaorece politia a pozat masina un urma impactului, ea fiind pozitionata pe sensul normal de mers. Dupa ce a declarat la sectia de politie din zona mea, avocatul care ma reprezinta a intrebat martorul daca, dupa impact masina a fost mutata pana la aparitia organelor. Acesta sustinand ca nu. Deci rezulta ca este declaratie mincinoasa comform pozei cu pozitia masinii din dosar. Acum dosarul este la Brasov pentru inca o expertiza la cererea partii opuse care o sa fie gata in luna mai anul curent.
Intrebarea mea este; nu exista o posibilitate de a ridica permisul pentru a lucra ca sofer profesionist (asta e meseria mea de la varsta de 19 ani acum am 25) in afara tarii? Momentan dupa multe asteptari lucrez pe o basculanta pe un salariu mic ce nu ma ajuta sa mi acopar cheltuielile. Va multumesc!