avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot recupera permisul?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot recupera permisul?

Buna ziua! In mai 2017 am fost implicat intr-un aciident rutier soldat cu un deces, mai exact o persoana in varsta a traversat neregulamentar iar eu cu masina am acrosat-o cu partea stanga a masinii respectiv cu zona farului stang pe mijlocul drumului marcat cu linie continua la 40m dupa trecerea de pietoni. S-a efectuat o expertiza in jutetul meu si a rezultat ca sunt nevinovat. Partea opusa, apoi s-a prezentat cu avocat si au insistat la mai multe cercetari. A avut o loc un supliment la expertiza cu aparitia unui martor sustinand ca in momentul accidentului eram in depasire si ca masina mea s-a oprit pe contrasens in urma impactului. Sunt probe in dosar care contesta ce a declarat deaorece politia a pozat masina un urma impactului, ea fiind pozitionata pe sensul normal de mers. Dupa ce a declarat la sectia de politie din zona mea, avocatul care ma reprezinta a intrebat martorul daca, dupa impact masina a fost mutata pana la aparitia organelor. Acesta sustinand ca nu. Deci rezulta ca este declaratie mincinoasa comform pozei cu pozitia masinii din dosar. Acum dosarul este la Brasov pentru inca o expertiza la cererea partii opuse care o sa fie gata in luna mai anul curent.
Intrebarea mea este; nu exista o posibilitate de a ridica permisul pentru a lucra ca sofer profesionist (asta e meseria mea de la varsta de 19 ani acum am 25) in afara tarii? Momentan dupa multe asteptari lucrez pe o basculanta pe un salariu mic ce nu ma ajuta sa mi acopar cheltuielile. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Shakur28 , utilizator 09:09, 15 Februarie 2019
Se intelege ca ati avut dovada cu drept de circulatie si ati prelungit-o.
Permisul nu il recuperati pana la finalizarea dosarului, in orice sens.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
După soluționarea dosarului vă sfătuiesc să îi acționați în instanță pentru daune morale cât mai mari și chiar pentru a face martorul mincinos să răspundă penal pentru mărturia mincinoasă. Nevinovat fiind dvs ați pierdut foarte mult pe perioada anchetei din cauza unor oameni rău intenționați.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, în septembrie 2019 am accidentat pe un drum comunal ... Andrei Mitrea Andrei Mitrea Bună ziua, în septembrie 2019 am accidentat pe un drum comunal o minora nesupravegheata, o sa va povestesc pe scurt cum: Ma deplasam cu autoturismul în acel ... (vezi toată discuția)
Pieton lovit Alexandra2580 Alexandra2580 Ce se poate face in urmatoarea situatie si care ar fi urmarile: Un sofer a fost implicat intr-un accident rutier in felul urmator: la o trecere de pietoni ... (vezi toată discuția)
Accident rutier, vinovata nu recunoaste gams gams Buna seara, revin cu o problema cu care m-am confruntat pe data de 13, ironic. 2 benzi, prima obligatoriu dreapta, a doua oligatoriu stanga. Eu eram incadrat ... (vezi toată discuția)