avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Activitate alinaig

Activitate alinaig

Răspuns la discuția reinscriere in sindicat, cum?
multumesc frumos pentru promptitudine, doar ca exact cu obtinerea aprobarii din partea conducerii sindicatului ma confrunt eu, ca cica nu vor sa imi dea aprobarea,,,,si nu mi se pare corect si de aceea intrebam ce as putea face in acest caz...pt ca pe de alta parte imi pun bete in roate la negocieri si alte asemenea, pt ca nu sunt membru, sau rectifc pt ca NU MAI SUNT membru. Astfel incat am decis sa ma reinscriu pt ca macar daca nu ma ajuta sa nu imi strice....si na, cica nu mi se aproba cererea? Cum sa reactionez?
Răspuns la discuția reinscriere in sindicat, cum?
nu, nu exista o astfel de prevedere, doar simple amenintari si bete in roate....intrebarea mea era daca exista baza legala sa nu fiu primita in sindicat , si mai ales de ce inscrierea in sindicat nu se efectueaza pe baza de accept si nu de cerere, in fond e acceptul meu sa intru intr-un sindicat si asa ii platesc cotizatia, si nu o cerere care sa tb sa fie aprobata...nu stiu, parerea mea
va rog sa imi spuneti si mie daca se poate sa nu imi fie aprobata o reinscriere in sindicat pe motivul ca la un moment dat am solicitat sa ies din sindicat?