mmmmda.........nu este nimic grav dar asta inseamna o zi pierduta la serviciu,avem o fetita de 2 ani care va trebui sa stea cu cineva etc. si toate astea pentru ce?Chiar se poate trezi asa oricine sa te citeze ca martor?Nu ii este frica ca il fac de rahat cand ma voi prezenta in instanta si le spun ca habar nu am cine este persoana?Nu ar trebui sa ii dau una in ............ Oricum multumesc pentru sfaturi.
Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema . Sotia mea sa trezit citata ca martor in procesul unor vecini , problema este ca nu ii cunoste pe cei care au chemato ca martora (sunt unii care se judeca pe un apartament de pe scara noastra)si nu vrea sa se duca.Ce i se poate intampla?Poate fi amendata?
Va multumesc.
Va multumesc pentru sfaturi.Problema sa rezolvat in mod "heirupist" ca la romani.........M-am certat cu ei , am dat cu pumnul in masa, ia-m dat pe la toate icoanele etc. si ce nu au putut face in 2 saptamani au facut in 2 ore.
Va multumesc inca o data.
Dar exista o lege sau un alt act cu care sa le dau in ...................cap , pentru ca nesimtirea unor asa zisi angajatori este fara margini si o tin pe a lor.De fapt incopetenta ii face sa .........#-o
VA MULTUMESC PENTRU PROMTITUDINE.
Maine la prima ora am sa cer nr.-le de inregistrare la cererile pe care le-am facut ( si care stiu ca au fost aprobate) si voi cere in scris sa imi elibereze deciziile corespunzatoare.
P.S.- Sa fie un impediment ca am depus toate trei cererile in aceiasi zii?
Am mai spus .......in aceeasi zi am depus 3 cereri ( pentru incetarea suspendari contractului de munca , pentru reluarea activitatii , pentru incetarea contractului de munca conf. art.55 , lit.b).
Deci dumneavostra ziceti sa depun o cerere prin care sa solicit eliberarea unei decizii?
Nu este de ajuns cererea pe care am depus-o (inregistrata si aprobata)?
Situatii din ROMANIA..........am contractul de munca incheiat (printr0o decizie) dar nu mi-am reluat activitatea=D>............
Povestea incepe asa.............. Acum 2 ani am intrat in concediu pentru cresterea copilului pana la 2 ani.La inceputul acestei luni concediul sa terminat. Am facut cerere de incetare a suspendari contractului de munca , cerere de reluare a activitatii si cerere de incetare a contractului de munca cu acordul partilor(art.50 , lit.b) , toate in aceiasi zi pentru ca nu mai vrea sa fiu angajatul acestei firme.Toate bune si frumoase , toate cererile mele au fost inregistrate , aprobate si mi-sa emis o decizie de incetare a contractului de munca. Cu aceasta hartie in mana m-am prezentat la ITM.Aici mi=sa spus ca , pentru am-i lua cartea de munca trebuie sa prezint si o decizie la cererea de reluare a activitati plus copii dupa aceste cereri.Acum incep plimbarile.........3 saptamani...........ITM-ul nu imi da cartea de munca fara aceasta decizie (de reluare a activitatii) iar cei de la firma zic ba ca nu imi pot da aceasta decizie( nu-ti putem da decizie dupa decizie de cate ori vrei tu),ba ca sau interesat ei la ITM si ca sunt obligati sa ma tima angajat 6 luni (o aberatie tinand cont ca decizia de incetare a contrctului de munca o am in mana).Cam astea ar fi de spus............in mare.Poate ca am uitat ceva , acum sunt prea suparat , nu imi vine sa cred ca un comunist........................dar ma opresc aici.
Va rog ajutati-ma sa ies din aceasta situatie , orice sfat este bine venit.
Va rog indrumati-ma sa le dau o palma acestor comunisti de care nu mai scapam.
P.S.-Sau poate ca am gresit eu undeva (in afara faptului ca m-am angajat la ei)
Va multumesc anticipat.