Buna ziua.Va rog sa ma ajutati cu o problema . Sotia mea sa trezit citata ca martor in procesul unor vecini , problema este ca nu ii cunoste pe cei care au chemato ca martora (sunt unii care se judeca pe un apartament de pe scara noastra)si nu vrea sa se duca.Ce i se poate intampla?Poate fi amendata?
Va multumesc.
Poate sa fie amendata si citata cu mandat de aducere.
Sfatul meu este ca sotia dvs. sa se prezinte la proces si sa spuna pur si simplu ca nu cunoaste nimic despre cazul in speta.:)
... de ce???? ... nu este nimic grav! ...asta este situatia! Oricum, se duce o singura data la instanta, arata ca nu stie nimic si, gata, nu o mai citeaza!
mmmmda.........nu este nimic grav dar asta inseamna o zi pierduta la serviciu,avem o fetita de 2 ani care va trebui sa stea cu cineva etc. si toate astea pentru ce?Chiar se poate trezi asa oricine sa te citeze ca martor?Nu ii este frica ca il fac de rahat cand ma voi prezenta in instanta si le spun ca habar nu am cine este persoana?Nu ar trebui sa ii dau una in ............ Oricum multumesc pentru sfaturi.
Da, chiar trebuie sa se prezinte in fata instantei, din pacate, iar instanta poate sa-i dea o motivare pentru serviciu.In caz ca nu se prezinta, la lege scrie ca plateste amenda. Si nici macar nu e mica. Pentru fetita cred ca poate fi rugata o cunostinta sa-i poarte de grija cateva ore.
Eu ma intreb, insa, daca nu ar fi posibil sa faca si sotia dumneavoastra plangere ca a fost pusa in aceasta situatie absolut degeaba, apoi, ca sa evite tergiversarile si sa-i invete minte pe vecinii cu pricina, sa apele la sprijinul unui mediator (acestia functioneaza pe langa instante si accesul la ei este gratuit) pentru a obtine niste despagubiri.
Divort cu minor
relly06
Buna ziua,
Azi am depus dosarul pentru divort.Prima infatisare o avem pe 06 mai. Tinand cont de faptul ca din timpul casatoriei a rezultat o fetita care are ... (vezi toată discuția)