avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Activitate monojack

Activitate monojack

Răspuns la discuția Recuperare creanțe Vodafone
Problema e ca nu am un numar de fax. Am cautat pe Google, am intrebat la Vodafone, am sunat la sediul central - toti mi-au dat acelasi numar de contact unde imi raspunde un robot, imi pune muzica si peste 1 minut ma anunta ca "ma vor contacta". Incerc de o luna sa intru in legatura cu ei si nu reusesc.
Bună ziua. La jumatea anului trecut am oprit un abonament la Vodafone și am uitat să plătesc ultima factură. In Ianuarie anul acesta am fost contactat de cei de la Coface pentru a mi se "reaminti" că au preluat acea datorie și că trebuie să o plătesc. Factura de la Vodafone era în valoare de 65 Lei, suma pe care trebuie sa o plătesc la Coface este de 120 Lei. Nu mă deranjează diferența dar, pentru că nu aveam timp și nici posibilitatea de a nota ceva, l-am rugat pe cel de la telefon să-mi trimită un mesaj cu detaliile de plată. Mi-a trimis un mesaj cu numărul facturii și codul de client Vodafone. Prin urmare, am fost la un magazin Vdf să mă lămuresc - nu pot plăti datoria la ei pentru că "nu mai e a lor de încasat" (deși încă figurez cu factură neplătită in sistem).

Problema mea este că cei de la Coface nu răspund la telefon (singurul telefon care măcar sună). Mă chinui sa îi contactez de 3 săptămâni fără succes. Întrebarea mea este - ce trebuie sa fac in acest caz? Nu aș vrea să îi aștept pe ei sa mă contacteze iar peste jumătate de an și să mă trezesc că suma s-a triplat. Mă pot duce la Vodafone insistând sa plătesc factura și să "scap" de Coface? Menționez că nu mai locuiesc de mult la adresa pe care o aveau cei de la Vodafone și pe care probabil ar fi folosit-o cei de la Coface să-mi trimită înștiințarea.