avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Activitate miryca

Activitate miryca

Răspuns la discuția Probleme radiere masina.
multumesc frumos pentru raspuns

am sa fac o intampinare (am gasit pe acest site un model) si pe urma as sa astept al doilea termen
puteti va rog sa ma ajutati cu un raspuns, se apropie termenul si nu stiu ce sa fac #-o

multumesc
multumesc pentru raspuns
Am precizat in primul msg ca sunt din alt judet si ca mi-ar fi destul de greu sa ma prezint - respectiv MM - TM
Stiu numele persoanei la care eu am instrinat-o si intrebarea mea este daca nu as putea (si daca ar fi luata de catre cei de la Judecatoria MM in calcul) sa fac o declaratie la notar ca am instrainat masina in cursul anului X si ca nu mai detin nici o copie dupa contract si pe urma sa o expediez cu posta. Ce alta modalitate ar fi?
Ce se intampla daca nu ma prezint deloc?

multumesc inca o data pentru raspuns

buna ziua,
Am primit o citatie in legatura cu o masina care a fost cumparata de catre mine acum mai bine de 10 ani. Acea masina a fost in folosinta mea vreo 2 luni dupa care am vandut-o mai departe cu contract de vanzare cumparare sub semnatura privata. Nu mai detin nici un contract de vanzare cumparare (nici incheiat cu proprietarul si nici cu urmatorul cumparator).
Puteti sa imi spuneti va rog ca sa fac? Mentionez ca eu locuiesc in alt judet si citatia a venit pe adresa parintilor (era si adresa mea pe atunci).
Ce se intampla daca nu ma prezint la proces?
Sau as putea sa fac cumva dovada ca masina a fost vanduta de mine mai departe?...poate sa ma puna proprietarul pe mine sa platesc impozitle pe toti acesti ani, chiar daca eu nu am folosit masina?
multumesc
Răspuns la discuția obtinere acte uzucapiune?
u.b.i.k. multumesc frumos pentru raspuns.
Inca nu stiu exact cati ani are proprietarul tabular de cand a decedat. Daca nu are 20 ani, o sa revin cu intrebari suplimentare.
Nu cred ca problemele mele sau a alora sunt niste jocuri......si daca chiar vreti sa il citati pe colegul d-voastra ..spunea fie acolo fie pe acest topic...
..si dupa cum spunea tot dansul nu ma regasesc in ceea ce s-a discut la ceea ce a intrebat O-I si de aceea nu stiu de ce trebuia sa ii urmaresc raspunsurile sale.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar personal nu am timp sa urmaresc si problemele altora.
O zi frumoasa
am citit mesajele din topicul "procedura uzucapiunii" dar nu am inteles prea multe#-o
Ce am inteles eu ....pot sa cer uzucapiune de 20 ani (asta in cazul in care proprietarul tabular a decedat de cel putin 20 de ani si proprietarul actual e in posesia lui cam tot de atatia ani)
..mostenitorii vin la proces?
.. trebuie sa fac dovada ca proprietarul tabular a decedat (nimeni nu stie locul si cand a decedat)?
Am vreo sansa sa castig procesul?
Ce se intampla daca il pierd?..cine devine proprietar al terenului?
o_l a scris:

miryca a scris:

O_I daca aveai ceva de intrebat puteai sa iti faci un mesaj doar al tau......
....

nu te avanta prea tare...
am intrat intr-un topic adecvat
ai fi crezut de cuviinta sa se deschisa subiecte asemanatoare?
si chiar am avut ceva de intrebat...nu stii sa citesti?
citeste la rand , nu printre randuri sau pe diagonala

...dupa cum am mai spus..cred ca ai citit tu pe diagonala.. vroiam sa ma luminez eu, fara sa fiu nevoita sa urmaresc si raspunsurile la problema ta...
...esti liber/a sa scri ce vrei si unde vrei, atata timp cat nu folosesti cuvinte jignitoare la adresa cuiva...
..Sa fi iubit/a si sa iti rezolvi problemele...
terenul se afla in banat
AVLIL a scris:

Apoi, miryca, acesta este un forum public. Daca voiai numai raspunsuri pentru tine, trebuia sa-ti faci un sait numai al tau. o_I a avut mesajul propriu asa cum are fiecare user. Chiar daca in topicul initiat de altcineva.
Dealtfel, in Regulamentul de postare sunt incurajate actiunile de a se posta in subiecte cu aceleasi teme sau similare... ca sa nu deschida fiecare user un subiect propriu.

:D ....ideea era sa ma "luminez" eu in problema mea ...