Din raspunsul dvs reiese ca veniturile brute dupa 1991 trebuiau luate in seama, dar in decizia de pensionare scrie : MOTIVARE - veniturile brute nu fac parte din baza de calcul a pensiei conform adeverintei. Am ramas cu gandul ca s a facut o greseala si daca se mai poate remedia. Nu stiu daca pot sa mai fac ceva in continuare.....
As putea sa va trimit si o poza cu decizia de pensionare daca sunteti de acord. Multumesc
Multumesc de raspuns.
Am primit decizia de pensionare limita varsta (din data de 9 ian 2019 )la posta in 23 ian 2019.
In partea de jos a deciziei de pensionare este un aliniat numit
Motivare: Veniturile brute nu fac parte din baza de calcul a pensiei""(am depus cartea de munca, adeverinte de vechime, grupa a2a , adeverinta pt stagiu cotizare din 2001 si adeverinta cu retributia bruta de la angajare pana la zi). Am fost la doua case de pensii (sect 3 si 5 ) sa intreb de ce nu s a luat in calcul si salariul brut. Raspunsul a fost ca asa e legea si s a calculat corect .
Acum e tarziu sa mai fac contestatie?(conform art149 alin1 din legea 263/2010, asa scrie in decizie ). Sau se mai poate face ceva ? Prima pensie vine dupa 15 martie.
Am tot incercat sa pun aceeasi intrebare pe avocatnet.ro si imi dadea eroare interna.