avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIA MAMEI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIA MAMEI

Buna ziua. Mama mea este internata intr-un camin de batrani cu dementa senila si fractura de bazin.Costurile sunt destul de mari. Va rog sa-mi spuneti cum pot intra in posesia pensiei mamei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mirela G , utilizator 14:59, 27 Februarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Are dementa senila mama,nici un notar nu accepta semnatura ei.
În prezent cine încasează pensia de la poștaș`?
Nimeni. Banii sunt in banca,nu vine postasul cu ea. Costurile ingrijirii le suport eu.
Ultima modificare: Joi, 21 Februarie 2019
Mirela G, utilizator
Chiar nu exista vre-o cale sa pot accesa pensia mamei? Este foarte greu pentru familia mea,iar ingrijirea la domiciliu este exclusa,deoarece nu pot asigura supraveghere 24/24 ore.Cu pensia ei,as reusi sa acopar macar o parte din cheltuieli. Am demarat si procedurile pentru ajutor de handicap,dar dureaza si aici destul de mult.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Tutore daliana7 daliana7 Buna seara, As vrea sa vand apartamentul parintilor mei, pentru a le cumpara unul in apropierea locuintei mele. Tata are 86 de ani si de 2 luni este la un ... (vezi toată discuția)
Situatie fara iesire? ghiumusa ghiumusa Buna ziua mama mea este foarte bolnavă Este intr-un stadiu avansat de demență,nu vorbește,nu se misca, nu ma recunoaște drepturile ei vin pe card sii ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere nikku nikku Buna ziua. Doresc sa fiu foarte scurt. Mama mea este diagnosticata cu dementa senila, cu certificat grad handicap accentuat dar poate manca singura, poate ... (vezi toată discuția)