avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... PENSIA MAMEI
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

PENSIA MAMEI

Buna ziua. Mama mea este internata intr-un camin de batrani cu dementa senila si fractura de bazin.Costurile sunt destul de mari. Va rog sa-mi spuneti cum pot intra in posesia pensiei mamei.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mirela G , utilizator 14:59, 27 Februarie 2019
De ce n-ați lăsat pensia la Poștă`? Venea poștașul acasă la dvs și v-o dădea în mână.

De la Bancă numai titularul o poate scoate, sau împuternicitul de cont.
Of. Acum imi dau seama de cate puteam face,dar boala a debutat neprevazut. Acum suntem blocati in aceasta situatie din care nu stiu cum sa ies.
O cale de rezolvare ar fi s-o puneți pe mama sub interdicție judiciară, dar asta durează mult timp, depinde cât de repede sau de lent se mișcă Instanța de Judecată. Apoi sa fiți numită tutorele ei și să-i puteți administra pensia. Altă cale legală de ieșire din această situație nu aveți.
Luati legatura cu un notar care sa va indrume spre o rezolvare LEGALA. Va spun din proprie experienta.
Va multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore daliana7 daliana7 Buna seara, As vrea sa vand apartamentul parintilor mei, pentru a le cumpara unul in apropierea locuintei mele. Tata are 86 de ani si de 2 luni este la un ... (vezi toată discuția)
Situatie fara iesire? ghiumusa ghiumusa Buna ziua mama mea este foarte bolnavă Este intr-un stadiu avansat de demență,nu vorbește,nu se misca, nu ma recunoaște drepturile ei vin pe card sii ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere nikku nikku Buna ziua. Doresc sa fiu foarte scurt. Mama mea este diagnosticata cu dementa senila, cu certificat grad handicap accentuat dar poate manca singura, poate ... (vezi toată discuția)