In urma cu 12 ore am avut un accident usor in care s-au rezultat putine pagube materiale , mai bine spus intr-o parte bara a iesit din clipsuri.Am lovit un autoturism taxi din spate.Este vina mea , nu neg acest lucru.Am vorbit cu acest Domn si mi s-a spus ca vorbim ziua urmatoare (astazi) si ca sa vorbesc cu seful dansului deoarece masina este inchiriata.Acesta a spus ca o sa ma sune dupa ce evalueaza cu seful lui si ca o sa ma puna pe speaker cu respectivul.L-am tot sunat de la ora 10(ora actuala fiind 12:17, exact acum 12 ore s-a intamplat accidentul).
Vreau sa stiu urmatoarele , ma duc sa ma prezint la politie , dar daca dansul nu se prezinta ce se intampla mai departe ?
Ce ma sfatutiti sa fac . (am facut poze , am retinut nr-ul si am si un bon de la firma de taxi)
In urma cu cateva ore am avut un accident rutier doar cu daune materiale (fara victime) in care nu am fost vinovatul , deoarece mergeam pe prioritate si o doamnisoara a iesit de pe cedeaza direct in mine. Am incercat sa rezolvam cu amiabila , a fost de acord , dar cand a venit sotul ei a spus ca masina era deja lovita si ca nu are ce sa imi dea dupa care au plecat nedorind sa mergem impreuna la politie. M-am dus la Accidente usoare si am dat o declaratie si politistul a facut tot ce trebuia pentru dosar.
Vreau sa stiu ce o sa se intample mai departe , deoarece eu o sa parasesc tara in doua zile . Tin sa precizez ca masina este pe numele tatalui meu . Astept cateva opinii , multumesc si o seara buna !