avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident auto

Buna ziua ,

In urma cu 12 ore am avut un accident usor in care s-au rezultat putine pagube materiale , mai bine spus intr-o parte bara a iesit din clipsuri.Am lovit un autoturism taxi din spate.Este vina mea , nu neg acest lucru.Am vorbit cu acest Domn si mi s-a spus ca vorbim ziua urmatoare (astazi) si ca sa vorbesc cu seful dansului deoarece masina este inchiriata.Acesta a spus ca o sa ma sune dupa ce evalueaza cu seful lui si ca o sa ma puna pe speaker cu respectivul.L-am tot sunat de la ora 10(ora actuala fiind 12:17, exact acum 12 ore s-a intamplat accidentul).

Vreau sa stiu urmatoarele , ma duc sa ma prezint la politie , dar daca dansul nu se prezinta ce se intampla mai departe ?
Ce ma sfatutiti sa fac . (am facut poze , am retinut nr-ul si am si un bon de la firma de taxi)

O zi buna !
Ultima modificare: Miercuri, 8 Mai 2019
Teodoradr11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:41, 8 Mai 2019
Cel mai bine, dupa parerea mea, incheiati "amiabila" si domnul sa repare masina pe asigurarea dvs., nu cred ca merita sa platiti dvs. paguba...
Si vedeti ce "paguba" rezulta in urma discutiei cu seful, poate mai "incarca" putin nota de plata...
Ionut.ion, utilizator
Problema este ca eu nu dau de acest domn , cum am spus mai sus am incercat sa dau de el pentru a realiza amiabila , dar nu reusesc.
Mai asteptati putin, aveti 24 de ore la dispozitie pentru a anunta accidentul la Politie
Am inteles,dar in aceste 24 de ore de la accident daca ma duc la accidente usoare si acest domn nu se prezinta , ce se intampla mai departe ?
Nu cunosc exact procedura, nu sunt sofer.dar cred ca o sa va spuna sa va intelegeti amiabil...
Si domnul risc o amenda daca nu vine sa declare accidentul in aceste 24 de ore si nici amiabila* nu o completati
Detalii
[ link extern ]
[ link extern ] /
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am fost implicat într un accident auto cu alt auto ... Mircea Marin Mircea Marin Bună ziua Am fost implicat într un accident auto cu alt auto eu neacordand prioritate de trecere . La insistentele pagubitului ne am inteles la amiabila pe ... (vezi toată discuția)
Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost ... Mariusnitoii Mariusnitoii Ieri am avut un mic accident soldat cu aripa îndoită,a fost vina mea,am hotărât să facem amiabila,am făcut-o iar cel de la asigurari ia înmânat ... (vezi toată discuția)