avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Activitate veres_cristian_sm@yahoo.co.uk

Activitate veres_cristian_sm@yahoo.co.uk

Asa este nu suntem angajati, suntem asociati in cadrul unei Societati civile profesionale. Inteleg din raspunsul Dumneavoastra ca nu este nevoie de fisele de medicina muncii?

Cornel Vasile a scris:

Este acelasi lucru .. liber profesionistii nu se pot angaja pe sine. Riscurile inerente activității sunt asumate de către persoana fizică ce desfășoară activitateaca liber profesionist.

Nu avem PFA, functionam ca si liber profesionisti.

POPA GHEORGHE a scris:

Daca aveti propria firma (PFA) si va angajati, aveti nevoie de fisa de aptitudine depusa la dosarul de angajare.

Buna ziua, as dori sa stiu daca conform legislatiei in vigoare, o persoana care activeaza ca si liber profesionist (psiholog), are nevoie de fisa de aptitudini de la medicul specialist in medicina muncii?
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu exista fond de reparatii, acum trebuie sa se adune banii, de aia eram interesat ca de la cine ar trebui cerut banii.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca in total sunt 4 alte coloane din care 2 ajung in acelasi camin si celelalte doua in alt camin.
Celelalte apartamente sunt racordate pe o alta coloana.
Celelalte apartamente sunt racordate pe o alta coloana.
As dori sa stiu ca din punct de vedere legal cine are obligatia de a contribui la plata reparatiei unei tevi de canalizare sparte (intre iesirea din scara blocului si canalul de deversare). Mentionez ca doar o parte din apartamentele de pe scara sunt racordate la teava respectiva. Trebuie sa plateasca toti locatarii de pe scara sau doar cei care sunt racordati la coloana respectiva? Va multumesc.
Daca eu ca si persoana fizica(nu PFA) inchiriez o casa in regim hotelier si optez pentru impozitarea in sistem real(contabilitate in partida simpla), in momentul in care imi plateste un client cu numerar, eu ce document justificativ trebuie sa ii dau (chitanta, bon fiscal....)?