avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Inchiriere casa in regim hotelier
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Inchiriere casa in regim hotelier

Daca eu ca si persoana fizica(nu PFA) inchiriez o casa in regim hotelier si optez pentru impozitarea in sistem real(contabilitate in partida simpla), in momentul in care imi plateste un client cu numerar, eu ce document justificativ trebuie sa ii dau (chitanta, bon fiscal....)?

Alte discuții în legătură

Impozit din venit regim hotelier hostel: pot să fac o microîntreprindere și să plătesc 3% la sfârșitul lunii, sau cum să procedez? svalentins svalentins Buna ziua. Doresc pe viitor sa închiriez camere in regim hotelier cu ziua sau sa închiriez un pat in camera cu 4 paturi . Locația este in sect 6 Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Oug 80/2014 si omfp 170/17.02.2015 petreh petreh Buna ziua, Va rog lamuriti-ma ! In ordonanta 80/2014 se spune clar ca PFA vor tine registrul de evidenta fiscala. Registru care pana acum n-a aparut ( din ... (vezi toată discuția)
Norma de venit sau venit real claudia99mirela claudia99mirela Sunt persoana fizica si detin in proprietate doua locuinte in judete diferite din tara. Pe una dintre ele doresc sa o inchiriez in regim hotelier, iar pe ... (vezi toată discuția)