Multumesc pt raspuns!
Deci doar eu sau rudele putem merge sa aparam interesele copilului la scoala.
Sentinta de divort e normal sa o ceara acum?
Dna invatatoare (care mi-a cerut sentinta) spune ca e necesara la dosarul copilului, dar cand am intrebat-o de ce nu a fost nevoie la inceputul scolii nu a stiut raspunde.
Buna ziua,
Baietelul meu, provenit dintr-o casnicie anterioara care s-a terminat acum 4 ani e acum inscris in clasa pregatitoare la o scoala de stat. Am completat toate actele cerute de ei cu toate informatiile dorite, dar nu mi-au cerut copie dupa sentinta de divort. Acum, in semestrul 2 noi impreuna cu alte 3 familii am avut niste neintelegeri cu dna invatatoare in care s-a implicat si comisia de administratie a scolii. La discutiile cu invatatoarea si sedintele cu parintii a mers iubitul meu, care locuieste cu mine si fiul meu de 3 ani si e foarte implicat in educatia copilului. Abia acum imi cer o copie dupa sentinta de divort. E normal sa ceara acum? Ei i-au contestat puterea de a lua cuvintul iubitului meu la ultima sedinta cu parintii, dar pana atunci la alte sedinte a putut sa vorbeasca in numele meu si al copilului meu fara probleme.
Multumesc anticipat!