Buna ziua am văzut ca ați trecut deja prin asta. Îmi puteți spune dacă va fost anulat permisul sau dacă vi sa înapoiat după o perioada de timp? Pentru ca și eu am fost prins fără permis la volan in timp ce permisul meu era suspendat pe o perioada de o luna de zile.. sunt la prima abatere nu am mai avut niciun dosar penal sau ceva de genu. Am cooperat cu poliția. Nu eram băut sau altceva . Îmi puteți spune cam cât durează și cam ce pedeapsa voi primi? Și dacă îmi va fi anulat permisul sau nu..? Mulțumesc
puiutz90 a scris:
buna, as vrea sa ajut daca se poate. am fost cam in aceasi situatie, daca dosarul dumneavostra a fost trimis cu propunerea scoaterii de sub urmarirea penala, si nu ati mai avut alte antecedente penale vi se va aproba, asta depinde de procuror, iar daca se aproba nu veti putea cere dreptul de a conduce o luna, asta e doar in cazul de urmarire penala,
iarasi daca se aproba o sa va dea o amenda cu caracter administrativ intre 100 si 50000 roni plus cheltuieli judiciare, mie mia dat amenda administrativa 1000 roni si cheltuieli judiciare 43 de lei. sper sa va fii fost de ajutor si mult noroc