avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat

Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la finalizarea dosarului pot sa-mi iau permisul inapoi sau macar o dovada cu drept de circulatie? sau ce ar fi de facut sa pot sa imi recuperez permisu sau o dovada. Va multumesc!:(
Cel mai recent răspuns: I99Gra , utilizator 12:11, 21 Februarie 2019
Nu va puteti lua permisul inapoi. Daca atunci cand era suspendat faceati contestatie la procesul verbal, pana la finalizarea procesului va puteati lua permisul. Conducerea unui autoturism fara detinerea de permis de conducere, inclusiv conducerea in perioadabde suspendare, constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare iar ca masura complementara anularea permisului de conducere. Aveti dreptul sa dati examne pt dobandirea unui nou permis de conducere dupa un an de la executarea pedepsei sau un an de la terminarea termenului de incercare, daca pedeapsa este cu suspendare.
nici macar dovada?
ibocan a scris:

nici macar dovada?


Nici macar.
sa inteleg k pana mi-se finalizeaza dosarul nu am sa mai pot conduce?
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Poate fi anulat permisul la primul dosar penal? ibocan ibocan la prima abatere, la primul dosar penal procurorul/judecatorul poate sa-mi anuleze permisul de conducere deoarece am condus cu permisul retinut la urma ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permis suspendat art.86(2) din codul rutier liryc liryc Cum pot afla cu ce rezolutie a plecat de la politie? In acest moment a ajuns la Parchetul de pe langa judecatoria Brasov dupa 7 luni de stat la politie, si as ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pentru conducerea unui autoturism sub influenta alcolului stanleyy stanleyy Daca in aerul expirat, valoarea alcolemiei indica 0,48 mg/l iar in urma analizelor de sange valoarea alcolului la ambele probe se situeaza sub 0,8 mg/l, care ... (vezi toată discuția)