avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoatere de sub urmarire penala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoatere de sub urmarire penala

Mi sa intocmit dosar penal pentru conducere cu permis suspendat acum 7 luni
Acum am primit comunicare de la parchet ca am fost scos de sub urmarire penala, amenda 1000ron+50 cheltuieli judiciare.
Intrebarea mea este: imi primesc permisul inapoi sau mi-a fost anulat? Si daca trebuie sa platesc amenda integral pentru am putea ridica permisul?
Cel mai recent răspuns: ShNiddY , utilizator 19:47, 18 Iulie 2011
Daca permisul v-a fost doar suspendat, iar in rezolutia parchetului nu scrie nimic de anulare, il puteti ridica.
Si cum pot sa ridic permisul daca dovada cu drept de circulatie 15 zile mi-a retinut-o agentul care mi-a intocmit dosarul penal. Ma prezint la politie cu buletinul si imi inmaneaza permisul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis pentru numere rosii expirate cristian444 cristian444 Buna ziua. In data de 29 noiembrie 2013 mi-a fost retinut permisul de conducere pt conducerea unei masini avand numere rosii de RO expirate. A fost intocmita ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis se poate da o sanctiune (ex. retinere sau anulare permis de conducere ) fara a se intocmi proces verbal - ci doar dovada (vezi toată discuția)