Am nevoie de cateva sfaturi si detalii de cum poate evolua situatia in care am intrat.
Pe scurt: am parcat pe Dr. Felix pe prtea dr a strazii si din neatentie si avand impresia ca circulatia tramvaielor este inca oprita, am reusit sa blochez 3 tramvaie timp de 1,5 ore. Spatiul intre masina si sina de tramvai nu permitea trecerea acestora.
Articolul la care am fost incadrat este art. 92 din OUG 195/2002:
"Art.92.
(3) Organizarea sau participarea, în calitate de conducator de vehicul sau de animale, la întreceri neautorizate pe drumurile publice, se pedepseste cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
(4) Cu pedeapsa prevazuta la alin.(3) se sanctioneaza blocarea cu intentie a drumului public, daca se pune în pericol siguranta circulatiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulatie a celorlalti participanti la trafic.
Stiind ca am gresit, am colaborat cu agentii care mi-au pus in fata procesul verbal si dupa intocmirea declaratiei... mi-au spus ca sapt. viitoare pot trece pe la biroul de cercetari penale pt a afla stadiul dosarului de cercetare penala...
Credeti-ma ca a fost o surpriza foarte mare si nu stiu cum as putea proceda pt a evita sa imi apara ceva pe cazier, in conditiile in care de 3 ani de cand am carnetul nu am avut nici o sanctiune.