avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Activitate Marylloo

Activitate Marylloo

Multumesc!
Bună seara! M-am mutat împreună cu sotul meu în Germania si locuim legal cu chirie într-un apartament de bloc. Menționez că în apartament mai locuiește o persoană tot chiriaș. Tot avem adresă legală si trebuie să primim corespondenta în cutia poștală aferentă dar pe care am găsit-o, la sosirea noastră ,fără yală. În urmă cu o săptămână si jumătate am găsit cutia poștală încuiată si numele de familie curatat. În următoarele 3 zile cutia s-a umplut cu plicuri pe care nu le-am putut ridica , apoi corespondența a dispărut. Asteptam documente importante de la bancă, documente deja trimise , si pe care nu le-am putut ridica. Plicurile conțin cardul bancar, pinul si alte acte importante fără de care ne descurcăm greu având în vedere că nu cunoaștem limba germană ( ridicarea salariului, transfer bancar) Am sunat la nr de telefon al administratorului care este afișat la avizier dar nu răspunde. Vecinii ne-au informat că el este cel care a schimbat yala si că mai vine pe la bloc dar nu se site când. Nu mai stiu cum să îl găsesc ca să recuperez corespondenta.
Vă mulțumesc anticipat.