Bună seara! M-am mutat împreună cu sotul meu în Germania si locuim legal cu chirie într-un apartament de bloc. Menționez că în apartament mai locuiește o persoană tot chiriaș. Tot avem adresă legală si trebuie să primim corespondenta în cutia poștală aferentă dar pe care am găsit-o, la sosirea noastră ,fără yală. În urmă cu o săptămână si jumătate am găsit cutia poștală încuiată si numele de familie curatat. În următoarele 3 zile cutia s-a umplut cu plicuri pe care nu le-am putut ridica , apoi corespondența a dispărut. Asteptam documente importante de la bancă, documente deja trimise , si pe care nu le-am putut ridica. Plicurile conțin cardul bancar, pinul si alte acte importante fără de care ne descurcăm greu având în vedere că nu cunoaștem limba germană ( ridicarea salariului, transfer bancar) Am sunat la nr de telefon al administratorului care este afișat la avizier dar nu răspunde. Vecinii ne-au informat că el este cel care a schimbat yala si că mai vine pe la bloc dar nu se site când. Nu mai stiu cum să îl găsesc ca să recuperez corespondenta.
Vă mulțumesc anticipat.
Discutați aceste aspecte cu un av din Germania,legislația fiecărei țări diferă ,un av care profesează în România nu are cum sa cunoasca legislația din Bulgaria,Germania sau Mozambic.Succes.