avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Activitate de_pe6y@yahoo.com

Activitate de_pe6y@yahoo.com

Am depășit un autovehicul (unde era permis acest lucru) DUPĂ ce am revenit pe sensul meu de mers am frânat apoi fiind polei am derapat și am intrat pe contrasens fiin tamponat IN PARTEA DIN SPATE de un auto ce circula regulamentar. Mi sa întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă cu toate că în ambulanță la toate persoanele sa luat tensiunea.
In dovadă se scrie de către agentul de circulație că ,, referitor la depășire cu victime" !!!???. Cu toate că eu singurul martor ii spuneam că efectuasem deja depășirea .Aș dori să știu ce șanse am să nu-mi rețină permisul daca dosarul sa clasat . Am intrat pe contrasens din sensul meu de mers după ce am executat manevra de depășire.
Răspuns la discuția Dovada de circulatie
Mulțumesc mult. Mă gândeam să nu prelungesc dovada într-o lună de iarnă și să pot lua permisul mai devreme .. echivalând cu perioada in care nu am prelungit.. Incă o dată multumesc
Am dovadă de prelungire a dreptului de a conduce cu 30 de zile cu posibilitatea de prelungire până la închiderea procesului .În eventualitatea unei suspendări dată de poliție se scad zilele in care dovada nu a avut continuitate ?
Discuție Asigurarea RCA
Am provocat un accident fără victime asiguratorul meu a achitat suma de dauna totala dar păgubitul nu este mulțumit de suma și a m-a înștiințat că mă dă în judecată pentru a recupera o parte din bani. Aș dori să știu ce șanse de câștig are și ce trebuie să fac.