avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada de circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada de circulatie

Am dovadă de prelungire a dreptului de a conduce cu 30 de zile cu posibilitatea de prelungire până la închiderea procesului .În eventualitatea unei suspendări dată de poliție se scad zilele in care dovada nu a avut continuitate ?
Cel mai recent răspuns: de_pe6y@yahoo.com , utilizator 21:45, 3 Martie 2019
Perioada de suspendare a dreptului de conducere se calculeaza de la data la care hotararea judecatoreasca a ramas definitiva.
Daca in perioada in care conduceti pe baza dovezii savarsiti o contraventie a care se suspenda dreptul de conducere, perioadele de suspendare se cumuleaza.
Mulțumesc mult. Mă gândeam să nu prelungesc dovada într-o lună de iarnă și să pot lua permisul mai devreme .. echivalând cu perioada in care nu am prelungit.. Incă o dată multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu victime, dosar penal clasat. pot rămâne fără permis 90 de zile? Supita Supita Buna ziua! Am si eu o intrebare! In urma unui accident rutier cu victime dosarul se claseaza. Pot ramane fara permis 90 de zile? Acum merg cu dovada (vezi toată discuția)
Solutionare dosar nup - retinerea permisului Gulgutzu Gulgutzu As vrea sa stiu in cazul in care s-a retinut permisul pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si primirea de \"Neurmarire Penala\", dosarul ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere v_p v_p mi s-a suspendat pemisul in urma unui accident. am actionat politia in instanta , am castigat procesul iar acum am in buzunar hotararea instantei care insa ... (vezi toată discuția)