As avea câteva întrebări pentru o cunoștința ce mi-a cerut ajutorul ....In urma cu puțin timp a cumpărat o mașina din franta de la un alt roman fără a avea permis de conducere ...mașina pe care el a cumparat-o nu avea actele in regula in fata autorităților mai exact asigurare și control tehnic ...Menționez ca asigurarea și control tehnic au fost făcute la negru și puse in geamul mașinii ,cartea masinii a fost făcută pe o doamna din România care este decedata actul de Vânzare cumparare a fost făcut între ,cunoștința mea și o persoana ce nu exista a fost pus un nume și un Prenume la întâmplare ,jantele mașinii au fost furate ,nu a știut nimic de acestea ,cunoștința mea sa întâlnit cu proprietarul jentilor și ia spus ca iau fost furate ca și cum cunoștința mea le-a furat dar mașina așa a fost cumpărată cu acele jenți.Acesta din urma(proprietarul jentilor )a făcut fotografii la Nr de înmatriculare a mașinii , plângere la poliție .Cunostina mea a schimbat plăcuțele înmatriculare cu altele .Jandarmii la urmărit și iau găsit mașina in curtea unor prieteni și iau confiscat-o spărgându-i geamul au sustras acte bunuri inclusiv o suma de bani ce o avea in torpedou (poliția ).Au fost găsite bunuri in mașina ce spun ei ca sunt declarate la poliție ca și furate dar el le-a cumpărat de pe internet mai precis Marcketplace....nu are factura nu are nici o dovada ....Întrebarea este ce este de făcut cum trebuie sa atace in cazul in care va ajunge la instanța ,va fi condamnat pentru asta ?El se așteaptă sa vina poliția sa îl aresteze direct de la domiciliu .Ar vrea sa plece o perioada in România dar nu cred ca fuga ar fi soluția cea mai buna .
Dumneavoastră ce credeți ?
Mulțumesc frumos
Buna ziua !!!
As dorii sa adresez doua întrebări dar innainte țin sa fac anumite precizări .
Sunt despărțită de tatăl copilului meu de 7 ani am câștigat in prima instanța după divorț custodia comuna apoi după 6 ani am câștigat custodia exclusiva a copilului cu plata pensiei alimentare .
Întrebările mele sunt :ce pot face pentru mărirea pensiei alimentare având in vedere faptul ca tatăl este plecat in străinătate și lucrează acolo iar cea dea doua întrebare este cum pot acționa in instanța următorul aspect el susține ca ,copilul nu este al lui deși in acte la recunoscut ce pot face plus ca atunci când vorbim îmi aduce insulte injurii etc ,acest lucru ma deranjaza deoarece este copilul lui ce pot face ?
Mulțumesc