avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Activitate Denisa jasmine

Activitate Denisa jasmine

Si eu ma confrunt cu aceeași problemă eu am examen in martie si nu stiu ce sa fac sami retrag ameldungul de aici sau sa nu alți zic ca e diferenta dintre rezidență si resedinta ....rezidență e cea care o ai in buletin principala si resedinta e cea secundară deci sincer nu stiu nici eu ne luam amândouă de mana ca nici una nu stim

Roxana1707 a scris:

Buna, am si eu o intrebare, din octombrie 2018 am rezidenta in Germania (acel anmeldung) si as dori sa imi iau carnetul de conducere in Romania, am inteles de la prieteni ca s’ar fi dat o lege care nu mai permite acest lucru. As dori si eu o clarificare a acestei neintelegeri, eu nu imi pot explica cum ar putea sa imi confiste permisul fiind amandoua tari Europene. (Daca ar fi sa il iau :)) ) Deci intrebarea mea este : Stie cineva despre acest lucru?

Buna ziua , vreau sa dau de permis in tara , in romania dar sunt înregistrată (ameldung) in germania . Pot susține examenele in tara alți spun ca nu altii spun ca da ...alți spun ca e declarat fals si eu mai stiu ce va rog cine stie poate sa raspunda apreciez foarte mult . Am examenul in martie si doresc sa stiu daca pot fiind înregistrată aici sau trebuie sa imi retrag ameldungul. Multumesc mult