avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Activitate MaryBadea87

Activitate MaryBadea87

Discuție Drept mostenire
Buna ziua,tatal meu a decedat in iulie anul trecut!In urma a lasat un apartament,o masina si o casa la tara!De la moartea tatalui mama mea nu imi permite sa mai calc in casa sau sa beneficiez de absolut nimic de pe urma lui datorita faptului ca nu il place pe sotul meu!Eu mai am o sora,iar mama mentioneaza ca doar ea este fata ei!Tin sa precizez ca tata nu a lasat pe nimeni mostenitor,toate bunurile trebuind sa fie la comun!Va rog sa ma sfatuiti ce este de facut,deoarece ma doare sufletul sa nu pot calca in casa parinteasca unde am atatea amintiri,sau sa nu pot veni cu sotul si copilul meu doar pentru ca mama nu este de acord!Va rog,ce am de facut?
Discuție Recuperare bani
Buna ziua,acum 3 ani am imprumutat pe sora mea cu suma de 3000$!Urma sa imi inapoieze banii in termen de un an!eu nu aveam nevoie de ei urgent,urmand sa imi iau casa intr-un an si am decis sa iau din banii aceia ptr a o ajuta!Toate bune si frumoase,doar ca ea a cam “uitat” sa imi dea banii inapoi si imi tot spune ca nu are!Tin sa mentionez ca mama mea este cea care a avut imputernicirea atunci sa scoata banii si sa ii dea!Plus am martori care stiu ca am imprumutat-o la vremea respectiva!Este vreo posibilitate de a recupera banii?