avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Recuperare bani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Recuperare bani

Buna ziua,acum 3 ani am imprumutat pe sora mea cu suma de 3000$!Urma sa imi inapoieze banii in termen de un an!eu nu aveam nevoie de ei urgent,urmand sa imi iau casa intr-un an si am decis sa iau din banii aceia ptr a o ajuta!Toate bune si frumoase,doar ca ea a cam “uitat” sa imi dea banii inapoi si imi tot spune ca nu are!Tin sa mentionez ca mama mea este cea care a avut imputernicirea atunci sa scoata banii si sa ii dea!Plus am martori care stiu ca am imprumutat-o la vremea respectiva!Este vreo posibilitate de a recupera banii?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 18:26, 23 Februarie 2019
Teoretic da ,practic trebuiesc lămurite mai multe aspecte, in principal la ce data tb sa va restituie banii etc.Va sfătuiesc sa luati legatura cu un av din orașul dvs.
Daca ea nu are venituri sau bunuri mobile nu veti avea pe ce sa o executati chiar daca obtineti hotarare judecatoreasca.
Procesul este mult mai dificil decat pare si in afara de a-l pierde exista si posibilitatea sa il castigati dar ea tot sa nu va poata da banii pentru ca nu are...
Adica nu s-ar schimba nimic sub aspectul finalitatii practice.

-1.4 din regulament-
Ultima modificare: Duminică, 24 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Având în vedere imposibilitatea morală de a încheia un contract, este admisă inclusiv proba cu martori!
Luați legătura cu un avocat, deși ar trebui să mai insistați pe cale amiabilă, de vreme ce este sora dvs.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Februarie 2019
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz rambursare imprumut Docu Docu Ma confrunt cu urmatoarea speta: i-am imprumutat \"prietenului meu\" o suma de bani si acum refuza sa-mi ramburseze imprumutul. Nu am nicio dovada ca i-as fi ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati - cum pot sa-i recuperez? johnyx89 johnyx89 Buna! Am oferit unei fete o suma de 3000 ron sub forma de imprumut si ne-am inteles sa-mi plateasca in rate cate 200 ron lunar. A platit cateva luni insa acuma ... (vezi toată discuția)
Bani imprumutati MarianSava MarianSava Buna ziua, Ce dovezi trebuie sa am ca sa pot recupera o suma de bani imprumutati? Suma imprumutata este de 4800RON. Multumesc si o zi frumoasa! (vezi toată discuția)