Nu am avut peobleme cu legea niciodata. Am putut sa aplic de presettled si mi s-a aprobat dupa ce am fost deportata.
puffitz a scris:
Salut, ceva nu se leaga in ceea ce ai scris tu, daca esti deportat si primesti interdictie nu ai cum sa aplici la EU Scheme, deci, nu aveai cum sa ai presettled,cum nu aveai acte erai illegal in uk.
Daca ai venit in 2019 ptr prima oara, din cate cunosc nu aveai cum sa fi intors la vama decat daca ai fi avut in trecut probleme cu legea.
Interdictia in uk este pe o perioda de la 1 la 10 ani.
Gabriela977 a scris:
Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule cunostinte/familie in uk. Exact asta scrie pe hartii.
M-am intors in Uk prin Dublin apoi Irlanda de nord cu ferry catre uk (nu sunt controale).
In februarie 2020 am plecat din Romania pe aceiasi ruta Irlanda-Anglia dar cand sa iau ferry era passport control si au vazut ca am fost deportata cu un an in urma si iar m-au trimis acasa in ziua urmatoare pe ACELEASI MOTIVE plus ca am incercat sa intru ilegal.
Totusi nu mi a dat nimeni vreun raspuns ca am interdictie, mi-au spus doar sa incerc mai tarziu sa intru.
Intrebarea mea este : Cum pot verifica daca am interdictie? Cu contract de munca voi intampina iar aceleasi probleme si sa fiu interogata ore in aeroport ?
Multumesc !
Ps. Detin toate hartiile care mi s au dat de la deportare. Plus ca am pre settled facut cand eram in Romania dupa deportare si mi l-au aprobat.