avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Deportare din UK
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Deportare din UK

Am fost deportata din uk avum 2 luni pe motiv ca nu muncesc m am intors avum 2 sapt in scotia si cand am scanat pasaportul lor le a aparut probabil mi au pus o notita cv si m au trimis iar acasa pe acelasi motiv si au mai si adaugat ca sunt exploatata penibil.. in fine mi au spus sa astept data de 29 martie si sa incerc dupa nu scrie nimiv in foi de vreo interdictie nici nu aveau de ce sa mi puna!
As vrea sa ma duc in dublin exista vreun risc cand scanez pasaportul sa le apara asta? Sau sa ma duc cu buletinul? O prietena de a mea a patit aceiasi problema si a putut intra in dublin ..
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 16:30, 25 Februarie 2019
Dublin nu este in Marea Britanie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna! am fost deportata din uk in ziua aterizarii pe aeroport ... Gabriela977 Gabriela977 Buna! Am fost deportata din Uk in ziua aterizarii pe aeroport in ianuarie 2019 pe motiv ca nu am loc de munca, venituri ca sa ma pot intretine si nu am destule ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere copil nascut in anglia teodordunca teodordunca Buna ziua , Ma numesc Teodor si locuiesc in Londra.Impreuna cu sotia mea suntem cetateni romani cu domiciliul in Romania .In decembrie 2015 ne-am casatorit in ... (vezi toată discuția)
Carnet munca RAMOnaBC RAMOnaBC buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din ... (vezi toată discuția)