avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Activitate Nicolcrys

Activitate Nicolcrys

Buna ziua.Am un copil cu probleme de sanatate care se incadreaza pentru a face scoala online.Conform noului ordin dat de Ministrul Educatie,cel sin 10.03.2022,copiii cu probleme de sanatate care se incadreaza la anumite boli pot face scoala online in sistem hibrid.Poate va rog,sa ma lamureasca cineva ce inseamna pentru copiii cu probleme acest sistem hibrid?!?Conducerea scolii ne impune prezenta la scoala 2 zile pe saptamana si 3 zile online.Mi se pare absolut ridicol.Pericolul de infectare este acelasi zilnic.Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Vouchere de vacanta
Ok,multumesc mult!Numai bine!

Cornel Vasile a scris:

Legea 153/2017
art.18
....
(2) Indemnizațiile de hrană prevăzute la alin. (1) se acordă proporțional cu timpul efectiv lucrat în luna anterioară, cu încadrarea în prevederile art. 25 alin. (1).
.....

Răspuns la discuția Vouchere de vacanta
Multumesc frumos de răspuns.Dar raportat la numărul zilelor lucrătoare sau lucrate efectiv de ea?Repet,pana in ziua pensionarii nu va merge nicio zi la munca fiind in concediu de odihna.Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Intr-adevar, poate beneficia de voucherele de vacanta pe anul 2019, raportat la numarul zilelor lucrate in acest an pana in momentul pensionarii.

Buna ziua!Mama mea lucrează intr o unitate militară dar ea e cadru civil.Anul trecut s a operat la spate și de atunci este in concediu medical(anul acesta nu a fost la munca nicio zi),are concediu medical prelungit de Comisie.Pe 25 Martie face vârsta de pensionare și iese la pensie.Pana atunci va fi numai in concediu medical(practic iese la pensie direct din concediu medical).Poate beneficia de voucherele de vacanta pe anul 2019(raportat la nr zilelor lucrătoare din acest an pana in momentul pensionarii)?A întrebat la munca dar nu a știut nimeni sa ii spună ceva concret.Multumesc frumos anticipat!