avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua.Am un copil cu probleme de sanatate care se ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua.Am un copil cu probleme de sanatate care se incadreaza ...

Buna ziua.Am un copil cu probleme de sanatate care se incadreaza pentru a face scoala online.Conform noului ordin dat de Ministrul Educatie,cel sin 10.03.2022,copiii cu probleme de sanatate care se incadreaza la anumite boli pot face scoala online in sistem hibrid.Poate va rog,sa ma lamureasca cineva ce inseamna pentru copiii cu probleme acest sistem hibrid?!?Conducerea scolii ne impune prezenta la scoala 2 zile pe saptamana si 3 zile online.Mi se pare absolut ridicol.Pericolul de infectare este acelasi zilnic.Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este diagnosticat cu astm ... Maluma Maluma Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este diagnosticat cu astm a facut scoala online pana acum,de cand sa ridicat starea de alerta directorul scoli a hotarat ... (vezi toată discuția)
Spor de computer suspendat de partid ?! noiklosa noiklosa Buna ziua din nou, Precum mentionam si inainte, sunt inginer de sistem, lucrez (si) in invatamant cu doua jumatati de norma la doua scoli, sustinand ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)