avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este diagnosticat cu astm ...

Buna ziua,fiul meu in varsta de 7 ani,este diagnosticat cu astm a facut scoala online pana acum,de cand sa ridicat starea de alerta directorul scoli a hotarat ca, conform noului ordin copilul trece la scoala hibrid(2 zile scoala fizica 3zile online).
Eu inteleg din ordin ca,scoala hibrid inseamna ca intr-o clasa sunt si copii online si prezenti fizic si nu copilul cu probleme de sanatate este obligat sa fie 2 zile prezent fizic si 3 online.
Va rog sa ma lămuriți daca copilul este obligat sa meargă fizic la scoala,desi avemd recomandare de la medic pt scoala online.

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am un copil cu probleme de sanatate care se incadreaza ... Nicolcrys Nicolcrys Buna ziua.Am un copil cu probleme de sanatate care se incadreaza pentru a face scoala online.Conform noului ordin dat de Ministrul Educatie,cel sin ... (vezi toată discuția)
''gluma'' vecinului ndcathy2000 ndcathy2000 Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! referitor la inceperea cursurilor scolare, in/cu conditiile ... anti.marcus anti.marcus Buna ziua! Referitor la inceperea cursurilor scolare, in/cu conditiile actuale (purtarea mastii fiind obligatorie, pauze doar in clasa, etc.etc), si ... (vezi toată discuția)