avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ''Gluma'' vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

''Gluma'' vecinului

Buna ziua , sunt mama unui baiat ( clasa a 4-a ) care s-a certat cu fiul unor vecini si acesta ( baiat in clasa a 5-a ) a lansat in scoala zvonul precum ca fiul meu i-ar fi facut sex oral , Am aflat asta de la o colega a fiului eu , am vorbit cu baiatul in cauza si cu mama acestuia , baiatul vecinilor cu nonsalanta mi-a spus ca a fost doar o gluma si ca o sa vina intr-o pauza sa isi ceara scuze . Bun , OK , dar zvonul circula prin scoala . Ce sa fac ? Cui sa ma adresez ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ndcathy2000 , utilizator 10:06, 23 Septembrie 2016
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati putea deschide o actiune civila impotriva parintilor in raspundere civila pentru fapta minorului, in baza art. 1372 Cod civil coroborat cu art. 72 Cod civil.
Multumesc mult !
Va puteti adresa Directorului scolii. Eventual baiatul respectiv isi poate cere scuze in mod public.
Multumesc mult !
Careu in fata scolii si scuze in mod public, pentru asta as opta si eu. (si actiunea merge, dar nu-l va ajuta cu mare lucru)...daca baiatul ala apare acolo si spune ca a fost o gluma urata pentru care ii pare rau (putina umilinta), va fi mai cu folos pentru baiatul dv.

Alte discuții în legătură

Am și eu o întrebare,scoala are voie să-i facă consiliere ... Alex.Andrei1983 Alex.Andrei1983 Am și eu o întrebare,scoala are voie să-i facă consiliere pshihopedagogica unui elev de 12 ani fără ca părinți săi fie anunțați ? Va mulțumesc!! (vezi toată discuția)
Bună ziua!sunt o mamica de un băiat care a fost adus din italia ... Alina___ Alina___ Bună ziua!Sunt o mamica de un băiat care a fost adus din Italia acum 2 ani,acesta a avut 3 profesoare de matematica (în Romania) Primele 2 profesoare au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un ... aurelaurel20242025 aurelaurel20242025 Buna ziua, am o situatie mai delicata si as dori sa primesc un raspuns. Sunt tatal unui baiat care este in clasa 5. In clasa baiatului, exista un grup de ... (vezi toată discuția)