Bună ziua!Sunt o mamica de un băiat care a fost adus din Italia acum 2 ani,acesta a avut 3 profesoare de matematica (în Romania) Primele 2 profesoare au fost OK dar ultima find și cea actuala,nu a fost bine.Am vorbit cu domnul Director despre acesta problema așa că am hotarat(mai mult profesorii) de al transfera la cealalta clasa (școala fiind formata din 2 feluri de clase A și B). Din prima zii băiatul nu s a simțit bine venind acasă cu vânătăi și amenințat de colegi,asa ca am vorbit cu dirigintele clasei și am fost informata ca clasa aceasta este cea mai nepasatoare și aroganta a scolii și ca el nu poate sa facă nimic în privința aceasta.Dupa niște ședințe cu părinții și discuții cu dirigintele am mers cu băiatul meu la școală sa îl transferez înapoi la clasa cealalta (Anterioara).Din prima am fost emarginata de profesori cam vreo 20 minute pana a venit domnul Director.Directorul mi a spus ca el nu mai vrea sa îl transfere pe fiul meu deoarece ar fi putut fii bătut de 2 copii mai înalți ca el(Total minciuni cei doi băieți sunt prieteni buni cu copilul meu).Ce pot face?