avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua! Referitor la inceperea cursurilor scolare, ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua! Referitor la inceperea cursurilor scolare, in/cu conditiile ...

Buna ziua!
Referitor la inceperea cursurilor scolare, in/cu conditiile actuale (purtarea mastii fiind obligatorie, pauze doar in clasa, etc.etc), si presupunand ca nu avem acea adeverinta de la medicul de familie care scuteste elevul de prezenta lui fizica la scoala, ce se poate intampla daca nu aducem copilul la scoala, eventual sa mearga mai rar la cursuri, si sa participe la acestea, online?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Incident in scoala floraresu floraresu Buna seara. Fiica mea este eleva in clasa a 4a. In pauza dintre ore un coleg a impins-o si si-a rupt mina ( fractura antebrat). Parintii acestuia au recunoscut ... (vezi toată discuția)
Pauzele dintre orele de clasa a elevilor mihaialbert mihaialbert Buna ziua, Am un copil in clasa I. Petrece 4 ore de cursuri zilnic de luni pana joi la scoala, iar vinerea are 5 ore. Nemultumirea mea este ca in pauze toti ... (vezi toată discuția)
Bună. am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. este obligatorie ... Diana Daisy Diana Daisy Bună. Am si eu o intrebare pt dvs poate mai rară. 1. Este obligatorie scoala in Ro? Daca DA, ce lege e obligă? 2. Accesul parintilor in scoala nu este ... (vezi toată discuția)