avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Activitate Cipri06

Activitate Cipri06

Buna ziua, vreau sa întreb și eu pentru cine știe sau poate sa ma ajute.
De eu am 7hectare de pământ arabil, și m- am decis ca la capătul lui sa îmi fac o stana de oi. Trebuie sa iau ceva aprobări de la primărie ??? Menționez ca nu vreau sa construiesc nimic cu Fundație, voi face doar Țarcul pentru oi si o cabana care se poate demonta
Discuție C. M. I
Lucrez la automate cafea si de o luna incoa ies lipsa bani in gestiune.Cand fac vizita la aparat cotoarul imi arata o suma iar eu gasesc in aparat o suma mult mai mica.Patronul vrea banii aceia pe care eu nu i-am luat e vorba de 1400 lei.Contractul de munca l-am avut pe 3 luni si e expirat de 12 zile.Eu nu am luat nici un ban,aceiasi cheie se potriveste la toate aparatele si au si alte persoane cheie.Avand contractul terminat ma gandeam sa ii predau masina si ce mai este al lui si sa plec pur si simplu.Ce mi s-ar putea intampla sau dati-mi si mie o parere pentru ca nu mai stiu ce sa fac.
Răspuns la discuția Contract pe perioada determinata
Sau ar putea sa ma scoată lipsa în gestiune dupa încetarea contractului?
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Chiar daca v-ar face, fapta in cauza nu exista ca fiind o infractiune

Mulțumesc,vroiam sa va mai întreb, este posibil sa îmi faca plângere penala ca nu vreau sa ma duc sa fac predarea? Întreb pentru ca în vara vreau sa ma înscriu la sgp armata, și nu vreau sa am probleme.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Daca c.i.m. a incetat nu mai aveti nicio obligatie fata de acel angajator...

Bună ziua, dacă ma poate ajuta și pe mine cineva cu niște răspunsuri la câteva întrebări va rog.
Am lucrat la o firma unde aveam contract pe perioada determinata 3 luni dar și gestiune, eu am anunțat cu 5 zile înainte de terminarea contractului ca nu mai vreau sa semnez prelungire, ei nu m-au crezut, și nu au cautat alt om, iar acum m-am angajat la alta firma și nu pot merge la predare, ce ma sfătuiți sa fac?