avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract pe perioada determinata

Bună ziua, dacă ma poate ajuta și pe mine cineva cu niște răspunsuri la câteva întrebări va rog.
Am lucrat la o firma unde aveam contract pe perioada determinata 3 luni dar și gestiune, eu am anunțat cu 5 zile înainte de terminarea contractului ca nu mai vreau sa semnez prelungire, ei nu m-au crezut, și nu au cautat alt om, iar acum m-am angajat la alta firma și nu pot merge la predare, ce ma sfătuiți sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:18, 12 Martie 2019
Daca c.i.m. a incetat nu mai aveti nicio obligatie fata de acel angajator...
Mulțumesc,vroiam sa va mai întreb, este posibil sa îmi faca plângere penala ca nu vreau sa ma duc sa fac predarea? Întreb pentru ca în vara vreau sa ma înscriu la sgp armata, și nu vreau sa am probleme.
Multumesc

Cornel Vasile a scris:

Daca c.i.m. a incetat nu mai aveti nicio obligatie fata de acel angajator...

Chiar daca v-ar face, fapta in cauza nu exista ca fiind o infractiune
Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

Chiar daca v-ar face, fapta in cauza nu exista ca fiind o infractiune

Sau ar putea sa ma scoată lipsa în gestiune dupa încetarea contractului?
Ultima modificare: Marți, 12 Martie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune bimbogo bimbogo Buna seara, Am fost angajat pe postul de gestionar aproape 9 ani, de curand am hotarat ca nu mai vreau sa practic aceasta meserie si mi-am depus demisia. ... (vezi toată discuția)
Contestarea demisiei andreeacosat andreeacosat Buna ziua! Ma aflu intr o situatie in care vreau sa mi dau in judecata angajatorul care a vrut sa scape de mine si nu stiu cum. Am fost la tribunal dar mi au ... (vezi toată discuția)