avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 922 soluții astăzi
Forum Activitate betina

Activitate betina

Răspuns la discuția despre divort
va multumesc foarte mult pentru sfaturile date.....e greu sa te hotarasti ce vrei sa faci...mai ales in aceasta cauza:">#-o...e foarte greu...sper sa fac ceea ce trebuie....deocamdata mai astept sa vad incoto va merge relatia cu sotul....daca nu poate fii nicicum reabilitata...cu siguranta voi divorta...e trist cand trebuie sa faci asa ceva.....:((
hmm....pai cauze am spus ceva mai sus....nu ne mai intelegem..nu comunicam suficient...nu am cu cine:(..ne-am distantat foarte mult pe plan afectiv in ultima vreme....ceea ce este intre noi este mai mult o obisnuinta....
din aceasta cauza eu m-am apropiat fara sa-mi dau seama de o alta persoana...si am ajuns sa ne iubim....stiu ca nu sunt:innocent: dar dragostea cand vine.....oricum nu ma astept sa inteleaga asta nimeni .............mie mi-e greu sa divortez....dar nici nu vreau sa mi irosesc viata langa o persoana in care nu am sprijin...in care nu am incredere totala ca ma iubeste...sa ma trezesc dupa cativa ani ca-mi pare rau ca nu am divortat.....nu stiu daca motivele pe care le-am spus pot fi o cauza in caz de divort....pot fi?
off pai nu stiu cum ar reactiona....deocamdata nici macar nu am discutat cu el despre divort...ma gandesc sa ma mut mai intai....sa stam separati....
dar in cazul in care el nu-si da acorul..nu vrea sa divorteze sub nici o forma.....se poate sa dureze ani de zile?
hmmmm...pai nu stiu exact daca si sotul vrea divortul....de fapt deocamdata nici eu nu stiu sigur daca vreau sa divortez...cred doar ca asta e solutia cea mai buna....
ziceti de cauze..ar fi mai multe cauze pt care as vrea sa divortez cum ar fi faptul ca nu ma simt iubita, sotul nu prea imi ofera iubirea si sprijinul de care am nevoie....este distant....lipsa de afectivitate....ne certam des...sotul este tot nemultumit in ultima vreme....
ma gandesc ca lucrurile astea se intampla din lipsa de dragoste din partea lui...iar acest lucru m-a distantat si pe mine de el...:((am ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa divortez...suntem tineri si am putea sa o luam de la capat mult mai usor...decat sa tot tragem de casnicie....daca se poate numi asa.....si mai tarziu sa ajungem tot la divort...
in cazul in care eu doresc si el nu doreste sa divorteze cum se procedeaza...cat timp poate sa tina divortu...ce motive ar trebui sa itentez ca sa am castig de cauza?
Discuție despre divort
sunt casatorita de aproape 2 ani....dar casnicia mea nu este asa cum am crezut eu ca va fi.. :(
nu am copii ...nu avem bunuri impreuna...in concluzie nu ar trebui ca divortul s afie ceva complicat...sa apara complicatii....
as vrea sa stiu exact cum se procedeaza in cazul in care ma decid sa divort...ca nu am mai intalnit cazuri apropiate de divort si habar nu am.....
nu stiu daca sotul meu va fi de acord sa divortam....asa ca ma gandesc ca divortul va tine o perioada de timp...din ce cauze ar trebui sa divortez pentru ca sa nu dureze mult timp ?