avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Activitate Anonimat 123

Activitate Anonimat 123

When a scris:

Doamna, va sfatuiesc ca oriunde ati pleca ,cu copil sau fara sa aveti grija sa fiti mereu independenta, sa aveti resurse sa va puteti dumneavoastra singura descurca, sa nu depindeti cu nimic doar de partner.
Personal nu cred ca tatal doreste cu adevarat domiciliul la el din ce spuneti. Asta in opinia mea inseamna ca doar se teme ca nu va mai vedea fata,ca aceasta il va considersla tata pe noul partener si de ce sa nu recunoastem, sunt ganduri pe care le-ar avea oricine in situatia lui.
Actionati cu diplomatie. Mergeti la mediere. Propuneti sa trimiteti mailuri saptamanale in care omul sa afle despre fata, stabiliti doua zile pe saptamana si un interval in care cei doi sa vorbeasca pe Skype, eventual va angajati sa aduceti dumneavoastra vara fata la el si rezolvati problema si plecati imediat cu copilul.
Ca nu cred ca aveti timp,chef sau nervi sa stati in procese si eventual sa o si faceti degeaba.
Mult noroc va doresc

Va mulțumesc frumos, iam explicat tatăl copilului ca în vacanta o aduc în tara și voi fi de acord sa o vadă pe messenger ori de câte ori dorește, însă nu este de acord.
Țin sa precizez ca urmează sa i se nască al doilea copil, fiind tot fetita.
Va mulțumesc mult pentru sfaturi.
Fetita cunoaște persoanele de acolo și partenerul are o sora de 8 anișori și se înțeleg fetele foarte bine.
Relația fetitei cu tatăl ei nu știu exact cum este, are stări diferite când îl vede.
A fost o perioada de o luna în care nu și-a onorat vizitele ca era gripat și fetita nici nu a întrebat de el. Și când la revăzut sa bucurat de el și primul lucru a fost în care fetita sa ii spună ca eu ce fac.
Însă se întoarce de la el cu un vocabular de ma mir de ea și ii spune partenerului ca nu ii mai place de el.... Încearcă sa o întoarcă împotriva partenerului.
Si îmi este clar ca actuala soție al tatălui ei nu o prea îndrăgește pe fetita, mi sa plâns mi-e ca nu ii acorda atenție.

Martonze a scris:

Wow, vad ca s-au dezlantuit mamicile care teoretic sunt adeptele pacii ca sa zic asa.

Răspunsul meu este neutru, demonstraţi dvs., When, că este discriminatoriu.
Ameninţarea despre care vorbiţi, stimate user, practic nu este...ameninţare, ci o atenţionare a dvs. de acţiunile pe care tatăl le va intreprinde în cazul în care cereţi emigrarea. Acţiunea lui este legală, oricine are dreptul la justiţie, la petiţii, la reclamaţii, fără număr şi fără repercursiuni dacă acuzaţiile nu sunt confirmate.
Ce vârstă are domnişoara?
În rest, dacă sunteţi în stare conflictuală cu tatăl minorei, ascultaţi sfaturile d-nei proastasatului.

[/quo
Fetita are 4 anișori.
Bună ziua, sunt divorțată și tatăl minorei nu vrea sa accepte sa ma mut cu fetita în străinătate chiar dacă avem stare materiala buna acolo. Ce este de făcut.?Și ma amenință că mă va da în judecata și ii va câștiga custodia este posibil.?
Am divorțat la notar și este cu noul cod civil cu custodie comuna.