Daunele se vor plati de catre asiguratorul dv RCA. Nu exista varianta ca veti olati dv daca nu se acopera din asigurare toata paguba atunci veti plati. Polta RCA acopera toata paguba pe care ati produs-o. Erati bun de plata doar daca la data evenimentului aveati o alcoolemie mai mare de 0,8 la mie sau daca nu aveati polita RCA incheiata.
Hai-Hui a scris:
Lili.Ang a scris:
Oare eu daca am dat si am luat examenul de acum din septembrie, sunt avocat stagiar, am cerut inscrierea in tablou incepand cu 1 ianuarie...dar in acelasi timp sunt consilier juridic definitiv...ma pot prezenta sa mai dau o data examenul din februarie?:) (avocat fiind).
Cu tot respectul... v-as intreba ceva mai dur dar.... daca sunteti deja avocat, atunci pentru ce va mai trebuie inca o runda de testare?
Eu nici daca as fi sado-maso nu m-as gandi la asa ceva. :)
:)) Da, la prima vedere si eu as intreba acelasi lucru. Par a fi usor nesanatoasa la cap, nu?:))
Dar ganditi-va. Acum sunt stagiar, 2 ani sunt relativ limitata. In acelasi timp, am vechime ca si consilier juridic 4 ani, am luat definitivatul in aceasta profesie. De ce sa stau 2 ani si sa astept pentru a da definitivatul ca si avocat? De ce n-as da acest examen ACUM si, in eventualitatea in care iau, sunt avocat definitiv?
M-ati facut sa zambesc de dimineata:)