avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Activitate OvidiuTom

Activitate OvidiuTom

Buna ziua Dle Ionescu! Va multumesc pentru amabilitatea de a răspunde. Dl Ciobanu, in răspunsul de mai sus mi-a transmis că se poate recupera contravaloarea sumei rămasă din RCA după "vânzarea efectivă" a autovehiculului. De aceea am scris ca nu mi se pare normal sa nu poată fi recuperata suma in discutie. Vehiculul in discutie nu a provocat niciodată o dauna de la data inmatricularii, Octombrie 2011, situație reflectată de valoarea primei de asigurare . Cu stimă, Ovidiu
Buna seara! Vi se pare normal sa tin in curte un autotractor radiat din circulatie cu RCA valabil(platit)? Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua! Va rog ajutati-ma cu un sfat. Intentionez sa radiez un autocamion pentru care inca nu am cumparator. Vreau sa-l radiez deoarece urmeaza sa inmatriculez cu acelasi numar de circulatie un alt autocamion nou, identic ca si caracteristici. Din informatiile primite de la broker, pe langa Certificatul de radiere de la Politie am nevoie si de radierea fiscala, pe care nu o pot obtine decat cand instrainez respectivul autocamion. Credeti ca as putea recupera diferenta de suma platita pentru RCA in aceste conditii? Polita RCA am platit-o pentru un an cu o luna in urma, 3578 lei. Multumesc anticipat!