avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Activitate Crispip

Activitate Crispip

Apartamentul are toate bransamentele functionale incheiate pe numele meu
Va rog frumos sa ma ajutati cu o solutie la aceasta speta: Am contract de vanzare-cumparare a unui apartament intr-un complex rezidential In continutul contractului este prevazut ca blocul/apartamentul are bransamente in functiune. In declaratia de impunere obtinuta de la primarie scrie ca blocul nu are bransamente. Imi este afectat dreptul la proprietate, daca da in ce mod. Mulțumesc!
Mulțumesc mult!
Reprezentantul dezvoltatorului ne-a comunicat ca de parc beneficiază locatarii din cele doua asociații de proprietari....deci noi vom suporta costurile întreținerii acestuia. I-am spus ca este și interesul dezvoltatorului ca acesta sa fie întreținut în foarte bune condiții pt că este unul din motivele pe care un potențial cumpărător va alege acel complex.
Terenul pe care se afla parcul este al dezvoltatorului. Dacă puteți sa îmi spuneți, va rog, care este articolul din legea asociațiilor de proprietari prin care noi putem sa refuzam aceasta plata, ea trecând în sarcina dezvoltatorului imobiliar. Mulțumesc!
Plata pentru intretinerea parcului este suportata numai de asociatiile de proprietari din cadrul complexului imobiliar sau la aceasta trebuie sa contribuie si dezvoltatorul?Mentionez ca in complex inca se mai construiesc imobile destinate vanzarii.