Este un medic stomatolog obligat sa ofere un diagnostic in scris si posibile cauze ale problemei? (Pe langa planul de tratament)
Am mers la o consultatie pentru a obtine un diagnostic si mi-au spus ca nu s-ar da asa ceva.
Am citit articolul, foarte util, multumesc!
Uitandu-ma pe bonurile primite in urma platii lucrarii, nu este specificat pentru ce anume am platit, este trecut doar "tratament stomatologic". Reprezinta o problema pentru mine? Mai pot fi considerate dovezi ale executiei lucrarii dentare de catre medicul respectiv?
Multumesc pentru raspuns!
O sa merg la cabinet sa iau radiografiile si "dosarul medical" (care nu cred ca exista) si o sa ii cer diagnosticul in scris, este obligat sa mi-l dea, nu?
Buna seara, am o lucrare dentara efectuata acum 2 ani care a inceput sa imi cauzeze probleme acum o saptamana si jumatate. Am mers bineinteles la cabinetul unde mi-au pus lucrarea, iar medicul nu isi recunoaste vina, ba mai mult de atat, invoca o cauza a problemei inexistenta in stomatologie (din spusele altui medic) si propune ca solutie indepartarea lucrarii actuale si efectuarea alteia, mult mai costisitoare, iar eu nu mai dispun de banii necesari pentru a-mi reface lucrarea.
Tin sa mentionez ca nu imi aduc aminte sa fi semnat vreun acord in efectuarea lucrarii respective. Detin bonurile valorice, chitanta nu mi s-a dat (de multe ori a trebuit sa cer eu bonurile, ei neavand nicio intentie sa mi le dea), 2 radiografii, cea de dinainte de lucrare si cea de acum o saptamana, (in momentul de fata sunt la cabinetul stomatologic, dar o sa merg sa le iau) si un email catre medicul stomatolog in care ii explic situatia mea actuala (dureri acute, care nu cedeaza la antiinflamatoare, cu mentiunea lucrarii efectuata de dansul anterior)
Nu mi s-a completat vreo fisa de tratament, nu am un diagnostic in scris de la dansul, un plan de tratament sau o cauza a problemei actuale, absolut nimic. Ce este de facut in aceasta situatie?
Buna seara, ma aflu intr.o situatie asemanatoare celei descrise mai sus. Medicul nu isi recunoaste vina, ba mai mult de atat invoca o cauza a problemei inexistenta in stomatologie. Ce este de facut in aceasta situatie? Nu mai dispun de banii necesari pentru a efectua o noua lucrare dentara care urmeaza a fi mult mai costisitoare decat cea care mi.a cauzat probleme.
Ce se intampla in cazul in care nu exista un acord semnat de catre mine in vederea efectuarii lucrarii respective? Nu imi amintesc sa fi primit vreun act spre semnare in cabinetul respectiv. Care sunt demersurile?