avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Obligatiile medicului stomatolog
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Obligatiile medicului stomatolog

Buna seara,

Este un medic stomatolog obligat sa ofere un diagnostic in scris si posibile cauze ale problemei? (Pe langa planul de tratament)
Am mers la o consultatie pentru a obtine un diagnostic si mi-au spus ca nu s-ar da asa ceva.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Caz de malpraxis in stomatologie? Maria AP Maria AP Buna seara, am o lucrare dentara efectuata acum 2 ani care a inceput sa imi cauzeze probleme acum o saptamana si jumatate. Am mers bineinteles la cabinetul ... (vezi toată discuția)
Venituri din prestari servici alinacostea alinacostea Veniturile din prestari servici sunt asimilate veniturilor din consultanta?Multumesc! (vezi toată discuția)
Malpraxis stomatologic ContSters263156 ContSters263156 Buna ziua , As aprecia daca mi-ati da un sfat, va rog.Sunt din Bucuresti Povestea mea a inceput in urma cu 5 luni , am fost la un cabinet stomatologic in ... (vezi toată discuția)