avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Activitate oanaadina1308

Activitate oanaadina1308

Se scade concediu fara plata ? sau altceva ? somaj ? ITM ?, etc

Cornel Vasile a scris:

Da, toată perioada în care ați muncit.

Daca fac cerere de pensionare pentru limita de varsta, dar se constata ca nu indeplinesc conditiile, insa sunt in drept sa benefociez de pensie anticipata, mi se aproba pensie anticipata ?
Cum calculez satgiul contributiv ? Este perioada in care am fost angajat ?
perioada in care s-a primt ajutor de somaj intra in calcul la punctele de stabilitate ?
Puncte de stabilitate
nu s-a gasit, credeti ca il; au Arhivele Nationale, unde se pastreaza in mod normal ?
unde gasesc decret 242/03.10.1987 privind amenajarea raului Dambovita
Notare sporadica posesie In CF
Buna ziua,
In lipsa actelor de proprietate m-am gandit la inscrierea posesie in CF, dar primaria nu imi elibetreaza adeverinta din care sa rezulte ca sunt cunoscut ca proprietar, ca platesc taxele si impozitele si terenul nu face parte din dom privat al statului, ci mi-a dat ceva gen istoric de rol fiscal, ceea ce nu este ceea ce cere legea. Ce se poate face ?
Un apartament cumparat in baza legii 85/1992 este un propriu al chiriasului care a solicitat cumpararea apartamentului si pe numele caruia s-a incheiat contractul, sau este bun comun, fiind casatorita la data incheierii contractului de vanzare-cumparare. Ma gandesc ca daca sotul, care nu avea avea calitatea de chrias si nu a facut cerere de cumparare, nu are dreptul legal la cumpararea apartamentului. Cel mult poate avea pretinde un drept de creanta daca considera a participat la achitarea ratelor, dar bunul nu este comun, am dreptate ?