Revin si eu ca nu am reusit pana acum sa raspund:
Consider ca putea fi considerata ca infractiune pentru ca mi-a interzis sa am orice contact cu copilul timp de 9 luni, nici sa vorbesc, nici unde locuieste, cum traieste, la ce gradinita este, nimic, adica privarea dreptului meu de a fi tata, pe principiul ca mama este Dumnezeul lui si ea decide asupra copilului.
Si nu inteleg de ce s-a crezut ca sotia a plecat din casa ca eu as fi avut alta relatie.
Aveam o viata de familie normala, nu am avut legaturi extraconjugale, ne mai certam ca nu ne ajungeau banii si ea tot timpul isi dorea mai mult. Deci nu este vorba sa stea in casa cu amanta mea, Doamne fereste.
Referitor la limba romana, i-am platit 2 cursuri, intelegea limba insa nu vroia sa o vorbeasca, noi ne intelegeam in limba engleza intre noi, ne era mai rapid si comod. Oricum s-a integrat in Romania si a lucrat la 2 multinationale, imi zicea ca ii place si are multi prieteni si ca nu e interesata sa mai plece in Rusia.
Comunicarea noastra s-a reluat prin intalnirea la un cabinet de avocati (unul din ei era vorbitor si de limba rusa), loc unde mi-am revazut sotia dupa atata timp de cand a plecat de acasa. Aici am stabilit ca spre binele copilului este bine sa facem divort amiabil prn notariat si sa avem un program de vizita clar. Am fost de acord, insa a ramas sa negociem unele conditii, Mentionez ca la una din ele isi dorea sa imi dau acordul sa poata iesi cu copilul din tara ori dorea, lucru pe care am fost de acord dar numai punctual, sa stiu data plecarii, locul si data intoarcerii.
tgeorgescu a scris:
Da, este o confuzie intre scoaterea minorului din domiciliul de pe strada cutare, dar in acelasi oras, cu scoaterea minorului din Romania. Prima nu este infractiune, a doua este. Cel putin prin prisma autoritatilor romane.