Sunt convinsă de acest lucru și tocmai de aceea vreau să fac lucrurile cum trebuie. Mă interesa ce anume presupune toată această mișcare . Instructorul auto actual e obligat să îmi elibereze dosarul și acontul dat? Sau dacă vrea , o poate tărăgăna ?
Bună! Am tot citit pe aici diverse răspunsuri pe această temă, dar tot am niște nelămuriri. Am început școala de șoferi cu un instructor care e singurul de la respectiva școală de șoferi. Mi-a cerut un avans de 700 lei pe care l-am achitat , tot în acea zi programându-mă pentru prima oră de conducere. A doua zi când trebuia să ne întâlnim, îl sun și îl sun și nimic. Nu a răspuns la telefon. Îl sun a doua zi și mă programează pentru următoarea zi. Aceeași poveste , aștept și sun și nu răspunde. Trece week-endul și reușim să ne auzim , am făcut o primă oră de conducere și desigur , când să am a doua ora de condus, din nou nu răspunde la telefon. Nu mi se pare deloc normală atitudinea lui și lipsa de responsabilitate. Ca atare , aș dori să schimb școala de șoferi. Sunt foarte dezamăgită și cred că am dat peste o persoană neserioasa și dezinteresată, care mă va duce cu zaharelul de pe o zi pe alta. Nu știu ce să fac . Singurul lucru la care mă gândesc este să mă transfer la o altă școală de șoferi. Ce presupune acest lucru? E posibil să fac asta? Și dacă da, în ce condiții mai exact?