avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Activitate Ramona84cory

Activitate Ramona84cory

Răspuns la discuția Succesiune
Sotul meu e în Franța și nu prea ar putea veni acum ca are un contract acolo, decât în august, și ar fi o problema dacă ar veni atunci sa facă succesiunea? Dar dacă sora lui între timp începe demersurile ce se poate întâmpla? V am spus ei nu se înțeleg, noi domiciliul îl avem în București dar el e în Franța și eu stau la părinți în Maramureș, în caz de o citație ceva nu are cine sa ne anunțe, ea cu siguranță nu o va face.........

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Informațiile vs nu sunt corecte în caz de neînțelegere succesiunea se dezbate în instanta,neprezentarea la citarea facuta de notar nu echivalează cu renunțarea la mostenire etc
Este indicat ca soțul vs sa dea o declarație de acceptare a succesiunii la un notar im termen de un an de la data decesului.Mergeti la un notar pt mai multe informatii sau la un av lăsați sfaturile date de vecinii cu dreptul la ff

Discuție Succesiune

Bună, o întrebare am și eu..... Succesiunea după socrul meu este făcută, acum a murit soacra mea în urma căruia au rămas 2 copii, soțul meu și sora lui cu care nu se înțelege deloc. Întrebarea mea ar fi, poate cumnata mea sa facă succesiunea după mama sa în lipsa soțului meu(menționez ca nu e în tara și i ar fi greu sa vina acum doar pt succesiune dar în caz de nevoie..... Va trebui). Am înțeles de la anumite persoane ca se trimite o citație, doua și dacă nu te prezinți se considera ca renunti la partea ta de moștenire și asa i-ar reveni cumnatei mele totul! Astep un răspuns cât de urgent sa știm cum sa procedam! Va multumesc